Zalm de Luxe

Zalm de Luxe

Zalm de Luxe

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten.

Ingrediënten

6 eetlepels Faja Lobi Pom (roerbakmix)
1 Madam Jeanette peper
Kotomisi Rijst
1 kopje water
olie
4 takken selderij
zout
1 theelepel tomatenpuree
bloem
1/2 ui
1 tomaat
700 gram (3 stuks) zalmmoten
3 teentjes verse knoflook

Bereiden

Zalm van vel ontdoen en in blokjes snijden, wassen en met bloem besmeren; ruime hoeveelheid olie verhitten en de zalm hierin goudbruin bakken en daarna afscheppen.
14 eetlepels olie verhitten en hierin de ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten; tomatenpuree en Pom (roerbakmix) toevoegen, het geheel goed omscheppen en na enkele minuten de zalm en de selderij toevoegen en goed omscheppen. Voeg vervolgens het water toe en laat het geheel 10 minuten op laag vuur zachtjes sudderen; de laatste 2 minuten de tomaat, in stukjes geneden, toevoegen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst,
Kouseband.

Variatietip: Gebruik Shanghai paksoi in plaats van kouseband.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus